Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Nastavljena blokada Dunava

Radnici preduzeća "Dunav grupa agregati" nastavljaju da brodovima blokiraju Dunav kod Novog Sada, uprkos upozorenjima da je taj postupak nezakonit i da izaziva velike materijalne štete.

Marić: Vatrogasci u "Kontrastu" dobro radili svoj posao

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP Predrag Marić izrazio je uverenje da su vatrogasci i spasioci iz Novog Sada dobro uradili posao prilikom gašenja požara u diskoteci "Kontrast" i naglasio da će istraga utvrditi činjenice i istinu.

Karolj Čizik poslanik umesto Čanka

Republička izborna komisija dodelila je danas mandat poslaniku sa liste "Izbor za bolji život" Karolju Čiziku, umesto Nenada Čanka koji je podneo ostavku na poslaničku funkciju.

Hitno potrebna pomoć za malu Teodoru

Još jednom detetu iz Novog Sada dijagnostikovana je Batenova bolest pre manje od mesec dana, a roditeljima je hitno potrebna novčana pomoć kako bi svoju devojčicu poslali u Kinu na tretman matičnim ćelijama.

Čanak više nije poslanik

Skupština Srbije konstatovala je danas ostavku lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka na mesto poslanika, pošto je prethodno ostavku usvojio Administrativni odbor.

Direktorica škole ne želi da zaposli Farinelija?

Delegacija sindikata prosvetnih radnika "Nezavisnost", prosvetne inspekcije i ombudsmana stigla je juče u Tehničku školu "Pavle Savić", zbog sumnji da direktorka škole Vesna Bursać na sve načine pokušava da izbegne da u kolektiv primi nastavnika Mihaela Debeljakovića, poznatijeg pod umetničkim imenom Farineli.